Čisto jasno je, zakaj Hazard ne igra: Trener Ancelotti se je odločil za drugega igralca

Poškodbe, forma ... Karkoli, pravzaprav. Razlogi, zakaj Eden Hazard ni več takšen igralec kot pred leti, ne zanimajo nikogar več. Carlo Ancelotti je jasno povedal, da ne igra, ker so drugi pač boljši.

Uredništvo
27. oktober 2021, 8:03

Eden Hazard ima v Realu še naprej velike težave. (Foto: Getty Images)

Že odkar je prišel v Real Madrid, ga spremljajo težave. Priključili so se jim očitki, kritike, nezadovoljstvo in še kaj. Eden Hazard je, to je nesporno dejstvo, astronomsko razočaranje. Potrošil je vse kredite in vprašanje je, če bo še kdaj tak igralec, kakršen je bil v zlatih letih pri Chelseaju

V to očitno ne verjame niti trenutni trener Reala Carlo Ancelotti, ki nima zadržakov, ko govori o Belgijcu. Nič ni namreč skrival razlogov za Hazardovo neredno igranje.

"Eden Hazard lahko igra v vsaki formaciji. Pripravljen je za igro, ampak je problem v tem, ker ima trener raje drugega igralca. Hazard nima statusa zvezdnika, predvsem zaradi poškodb, a verjamem, da bomo že kmalu videli boljšega Hazarda," je dejal Italijan in vendarle malce olepšal vse skupaj. 

"Prepričan sem, da bo spet igral kot nekoč. Ima kakovost, motiviran je, mora pa počakati na priložnost," je še dodal Ancelotti. 

Hazard je v letošnji sezoni zaigral na sedmih ligaških tekmah in na eni tekmi lige prvakov, gola pa še ni dosegel.