Cristiano Ronaldo je bil pri Real Madridu sebičen, pri Juventusu pa zgledni vodja ekipe

Nekdanji soigralec Cristiana Ronalda je novinarjem iz ZDA povedal, da je portugalski zvezdnik skozi leta zrasel v ekipnega igralca in postal vodja slačilnice.

Uredništvo
3. marec 2022

Sami Khedira pravi, da je pri Juventusu spoznal drugačnega, bolj zrelega Cristiana Ronalda. (Foto: Getty Images)

Sami Khedira je poklepetal z novinarji iz ZDA in odgovarjal tudi na vprašanja glede Cristiana Ronalda. Upokojeni vezist in nekdanji nemški reprezentant je skupaj z Ronaldom igral za Real Madrid in Juventus. Khedira je razkril, da je pri Juventusu spoznal povsem drugačno stran portugalskega zvezdnika. Cristiano Ronaldo je dandanes precej boljši vodja ekipe, kot je bil pri Realu iz Madrida.  
 
“Spoznal sem dva različna Ronalda. Enega pri Real Madridu in drugega pri Juventusu. V Madridu je bil Cristiano še nekoliko mlajši in tudi bolj sebičen oz. nesamozavesten. Toda tega ne mislim na slab način, iskal je svoje mesto in vlogo v ekipi. Zabil je nešteto zadetkov za Real, bil je resnično sijajen. Toda v slačilnici ni spadal med vodje ekipe,” je uvodoma povedal Khedira. 
 
Povsem drugače je bilo pri italijanskem Juventusu. Pri velikanu iz Torina je Cristiano Ronaldo prevzel vlogo vodje in postal eden glavnih posameznikov v slačilnici. Vselej je pomagal svojim soigralcem in jih motiviral. Cristiano Ronaldo je z leti postal veliko bolj zrel, kot je bil v preteklosti, še pravi Sami Khedira.  
 
“Pri Juventusu pa je bil drugačen človek. Še vedno je imel enake karakteristike, toda hkrati je postal tudi pravi vodja ekipe. Vselej je pomagal soigralcem in jih motiviral, zelo si je želel, da bi skupaj spisali uspešno zgodbo v Torinu. Z leti je postal veliko bolj zrel in to me je zelo veselilo. Na zelenicah je še vedno maksimalno zagret, izven tega pa je dandanes bolj miren kot oseba.”