Cristiano Ronaldo je kralj socialnih omrežij

Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo je absolutni vladar socialnih omrežij, na katerih ga skupaj spremlja že 465 milijonov sledilcev.

Uredništvo
8. januar 2021, 9:05

Foto: /

Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo je pred nekaj dnevi postal prvi, ki je socialnem omrežju Instagram presegel neverjetno maso 250 milijonov sledilcev. V zgolj nekaj dneh se je to število povečalo še za dodatna dva milijona sledilcev, če vzamemo v zakup vsa tri najbolj priljubljena socialna omrežja (Instagram, Facebook in Twitter) pa je Portugalec vsaj v oziru na ostale nogometaše popoln razred zase.

Ronaldo ima trenutno kar 465 milijonov sledilcev, od katerih ga 250 milijonov spremlja preko Instagrama, 90 milijonov preko Twitterja in 124 milijonov preko Facebooka.,

"Kakšna neverjetna številka. Hvala vam, ker ste bili z menoj na tej poti," je pred dnevi zapisal Ronaldo, ki je zvezdništvo uspel dvigniti na povsem novo raven.

Na drugem mestu je Lionel Messi, ki ima skoraj 200 milijonov sledilcev manj, a je pri tem treba dodati, da Messi enega od omrežij, Twitterja, sploh ne uporablja.

Med desetimi najbolj 'zasledovanimi' nogometaši sveta so še Neymar, James Rodriguez, Gareth Bale, Sergio Ramos, Zlatan Ibrahimović, Mesut Ozil, Marcelo in Luis Suarez.