Cristiano Ronaldo se že navdušuje nad novim trenerjem Manchester Uniteda

Portugalski zvezdnik je navijačem angleškega velikana sporočil, da že nestrpno pričakuje prihodnjo sezono in da se veseli sodelovanja z Erikom Ten Hagom.

Uredništvo
13. maj 2022, 8:30

Erik Ten Hag bo pri Unitedu očitno užival vso podporo in potrpljenje s strani Cristiana Ronalda. (Foto: Getty Images)

Cristiano Ronaldo je s svojimi zadnjimi besedami navijačem Manchester Uniteda med vrsticami sporočil, da namerava tudi v prihodnji sezoni nastopati za enega največjih klubov v Premier League. Hkrati je povedal, da že komaj čaka prihodnjo sezono in da pozna dosedanje dosežke novega trenerja. United bo v prihodnje vodil Erik Ten Hag.  
 
Nizozemski strokovnjak je doslej sedel na klopi nizozemskega velikana Ajaxa in nase opozoril kot na enega najbolj perspektivnih mladih trenerjev v Evropi. Cristiano Ronaldo je očitno z izbiro novega trenerja zelo zadovoljen in verjame, da se lahko rdeči vragi že v prihodnji sezoni znova borijo za lovorike.  
 
“Vsi smo zelo veseli in navdušeni - kot nogometaši in navijači. Moramo verjeti, da se lahko v prihodnji sezoni borimo za lovorike. Vem, da je Erik Ten Hag pri Ajaxu opravil fantastično delo. Doslej si je nabral že nekaj izkušenj na najvišji ravni, toda pomembno je, da mu namenimo čas za privajanje na novo okolje.”