Čudovita gesta: Borussia Dortmund bo na finale lige prvakov peljala vseh 519 ljudi, ki so zaposleni v klubu

Nemški prvoligaš bo poskrbel, da bo imel na stadionu Wembley v finalu lige prvakov zelo bučno podporo, na tribunah bodo prav vsi ljudje, ki so tako ali drugače povezani s klubom!

Uredništvo
24. maj 2024

Borussia Dortmund (Foto: Getty Images)

Borussia Dortmund se pripravlja na veliki finale lige prvakov proti Real Madridu, ki ga bo gostil kultni stadion Wembley. V Angliji bodo imeli Dortmundčani ogromno podpore, povpraševanja za vstopnice je dovolj, da bi se napolnilo vsaj pet Wembleyjev. Vsi navijači črno-rumenih seveda ne bodo dobili priložnosti, da bi v finalu navijali s tribun.

Bo pa ta čast doletela prav vseh 519 ljudi, ki so zaposleni pri Borussii Dortmund! Povabila so dobili vsi, pozabili niso recimo niti na čistilke.

Poleg bodo seveda tudi vse mladinske ekipe od selekcije U12 dalje, pa njihovi trenerji in vsi ostali, ki skrbijo, da zadeve pri nemškem velikanu tečejo kot po maslu. Pri tem velja dodati, da bo BVB poskrbel za vse stroške, ne samo za vstopnice.

Veliki finale lige prvakov bo na sporedu 1. junija. Dortmundčani na papirju niso favoriti, bodo pa prav gotovo imeli neverjetno podporo s tribun.