Curva Nord ni pozabila: Romelu, bil si kralj, zdaj si za nas le eden od mnogih

Zloglasna navijaška skupina Interja iz Milana Curva Nord je podala svojo izjavo ob verjetnem povratku igralca, ki je z odhodom v Chelsea močno razočaral Interjeve navijače.

Uredništvo
22. junij 2022, 5:41

Curva Nord (Foto: /)

Povratek Romeluja Lukakuja je praktično dogovorjen in najbrž je le še vprašanje ur, kdaj bodo v taboru Interja uradno naznanil povratek sijajnega Belgijca, ki je bil veliki junak sezone, v kateri je Inter osvojil naslov prvaka.

Lukaku je z najzvestejšimi navijači zgradil tesen in strasten odnos, ki pa se je končal z velikim razočaranjem in zamero, ko je Lukaku izsilil prestop v vrste angleškega Chelseaja. Ko je decembra v kontroverznem intervjuju za italijanske medije priznal napako in zatrdil, da nikoli ne bi smel zapustiti Interja, mu je Curva Nord, najbolj fanatična Interjeva navijaška skupina, namenila zelo hladen odgovor.

"Ni pomembno, kdo beži, ko dežuje. Pomembno je, kdo ostane v nevihti. Adijo, Romelu," so tedaj sporočili iz omenjene navijaške skupine.

Zdaj je Lukaku ponovno pred vrati Interja, zato se je Curva Nord čutila dolžno javnost obvestiti, kakšno ima mnenje do tega vprašanja. Oblikovala je izjavo, v kateri je zatrdila, da Lukakuju ne bo žvižgala, istočasno pa je svojim članom prepovedala izpostavljanje transparentov ali šalov, ki bi Lukakuju izrekali dobrodošlico.

'Karkoli se bo že zgodilo v prihodnosti, bo moralo biti prisluženo na igrišču z znojem in ponižnostjo," so še zapisali pri Curva Nord, in dodali.

"Obravnavali smo ga kot kralja, zdaj pa je le eden od mnogih."