Damir Krznar: Zdaj je čas, da ta ekipa pokaže karakter in moč

Trener Celja Damir Krznar ni mogel biti zadovoljen s predstavo svojih varovancev v Domžalah.

Uredništvo
26. februar 2024

Damir Krznar (Foto: Uradni facebook profil kluba)

Trener Celja Damir Krznar dolgo ni občutil poraza, zagotovo pa bi le redki pričakovali, da se bo serija nepremagljivosti končala na igrišču tekmeca, ki je drugi del sezone začel s tremi zaporednimi porazi. Krznar je priznal, da je poraz napočil v precej neprijetnem trenutku, saj Celjane ta konec tedna čaka veliki derbi proti Olimpiji, na katerem bo imela predvsem ljubljanska zasedba kup razlogov za zmago in znižanje zaostanka na vsega štiri točke.

"Vsak poraz boli, to zagotovo. Našli smo se v zahtevnem trenutku, pred tremi zelo težkimi tekmami, ki pa nam ponujajo priložnost, da pokažemo karakter in moč te ekipe, v katero sem 100% prepričan," je povedal hrvaški trener.

Enakega mnenja je bil tudi eden od stebrov celjskega moštva David Zec.

"Prvi polčas je bil zelo dober, predvsem zaradi ustvarjenih priložnosti. Morali bi zadeti. Na drugi strani je bila druga polovica slabša, pvih 15 minut je bilo odločilnih, da smo se znašli v zaostanku. Domžale so izkotistile našo nezbranost in pomanjkanje energije."

"Po prejetih zadetkih smo se zopet dvignili in pritisnili, uspeli zadeti, a po mojem mnenju prepozno. Danes nam ni uspelo, vendar to je nogomet. Naslednjo tekmo v Stožicah moramo zmagati."