Danes bomo videli, kako jasnoviden je Oliver Kahn: 'Samo ena ekipa je boljša od Bayerna'

Ima Bayern res drugi najboljši igralski kader v Evropi? Besede Oliverja Kahna bo lahko potrdil ali ovrgel že nocoj, ko bo v Münchnu gostoval Arsenal.

Uredništvo
17. april 2024

Oliver Kahn (Foto: Getty Images)

Bayern München je letos na domači fronti razočaral v Bundesligi in v DFB pokalu, sezono si nemški velikan rešuje v elitni ligi prvakov. Nocoj ga na povratni tekmi četrtfinala čaka snidenje z Arsenalom, rezultat na prvi tekmi v Londonu je bil 2:2. V medijih je situacijo Bayerna pokomentiral Oliver Kahn, ki je bil še do nedavnega športni direktor.

Nekdanji odlični vratar je presenečen, da ima trener Thomas Tuchel toliko težav in meni, da je le ena ekipa v Evropi močnejša od Bayerna.

“Trener Tuchel je zvezdniški PSG pripeljal do finala lige prvakov, s Chelseajem pa je to tekmovanje tudi osvojil. V Münchnu ima veliko težav, glavna pa je Bayer Leverkusen, ki ima za seboj neverjetno sezono in samo tako je lahko osvojil Bundesligo. Mislim pa tudi, da ima trenutno morda samo Manchester City močnejšo ekipo od Bayerna," pravi Kahn. 

Zanimivo razmišljanje nemške legende. Prav gotovo bodo imeli pri Arsenalu kaj za pripomniti, to pa bodo želeli pokazati nocoj na zelenici.