Dani Olmo: Moj cikel na Hrvaškem je končan

Španski reprezentant Dani Olmo je kandidat za najdražjega igralca v zgodovini hrvaške lige. Prestop se bo zgodil, Olmo pa ne pušča nobenega dvoma o tem, kdaj želi prestopiti.

Uredništvo
25. december 2019, 8:14

Foto: Getty Images

Prvi zvezdnik hrvaške lige in hrvaškega prvaka Dinama Dani Olmo z nestrpnostjo pričakuje januar. Pričakuje prestop, potem ko je poleti ostal v Dinamu in z njim zaigral v ligi prvakov, hkrati pa se prebil tudi do dresa španske reprezentance. Zanimanje zanj je izjemno veliko in le vprašanje časa je, kdaj bo zagrebški klub Španca prodal. Igralec je namreč že zdavnaj odločen storiti naslednji korak, kar je potrdil tudi v pogovoru za Jugones.

"Poleti je bil idealen trenutek za prestop, a sem na koncu ostal, takrat sem bil istočasno vesel in žalosten. Vesel sem, ker sem z Dinamom igral ligo prvakov, ampak moj cikel na Hrvaškem je zdaj končan. Želim narediti korak naprej v karieri in se razvijati," je dejal Olmo. 

Prvi favorit na trgu je ta trenutek Atletico Madrid

"Dinamo želi z mano priti do največjega prestopa v zgodovini hrvaškega nogometa. Ne vem pa, če je kakšna ponudba že prišla."

Rekord najdražjega prestopa drži Marko Pjaca, ki je iz Dinama v Juventus prestopil za 23 milijonov evrov
loading...