Debakel Barcelone v Munchnu je še naprej vir navdiha za šale vseh ponižanih

Kot kaže bo še nekaj časa standard, da bo ob vsaki goliadi Bayerna polom Barcelone v Munchnu navdih za takšne ali drugačne šale. Ta konec tedna so se tako na svoj račun pošalili pri Eintrachtu.

Uredništvo
25. oktober 2020, 3:30

Foto: uradna spletna stran kluba

Bayern iz Munchna je v soboto uprizoril novo goliado proti novi ekipi, ki se je v napačnem času znašla na nepravem mestu. Tokrat je bil v takšni vlogi Eintracht iz Frankfurta, ki je dokaj solidno preživel prvi polčas, na koncu pa vendarle razpadel in se domov vrnil z visokim porazom z 0:5.

Dandanes debakel proti Bayernu avtomatični prikliče spomin na tekmo v Lizboni, kot vse kaže pa bodo v taboru Barcelone še dolgo morali shajati s takšnimi ali drugačnimi zbadljivkami, ki podoživljajo obračun, na katerem je Bayern slavil z neverjetnih 8:2.

"Proti evropskemu prvaku smo izgubili z manjšo razliko v golih kot Barcelona," so na svojih socialnih kanalih zapisali pri Eintrachtu.

Pri Eintrachtu so se kmalu zatem oglasili še z enim tvitom, s katerim so posredno priznali, da ni bilo potrebe po tem, da v svojo nesrečo vključijo tudi sloviti španski klub."Dovolite nam, da ostanemo optimistični. Barcelona je še vedno dobra. Objem vsem."