Delius je potrdil trenerja, v ekipo vrnil odpisanega Ziljkića, navijače pa opominja, da je Olimpiji grozil izpad v peto ligo

Adam Delius očitno ni zdržal, že nekaj ur pred prestavljeno tiskovno konferenco je potrdil, da bo novi trener Albert Riera. Znova se je dregnil v navijače.

Uredništvo
4. julij 2022, 12:54

(Foto: Nogomania)

Olimpijin predsednik Adam Delius je že nekaj uri pred tiskovno konferenco, na kateri bo predstavil novega trenerja, razkril za koga gre. Ekipo vodil Albert Riera, ki je igralsko kariero zaključil prav v Sloveniji, kjer je bil član Zavrča in Kopra.

Druga novost je ta, da se v ekipo vrača odpisani Almedin Ziljkić, ki je bil sicer predviden za prodajo in ni treniral z ekipo. 

V svoji najnovejši izjavi pa je Delius še enkrat zbodel navijače, ki sicer napovedujejo in obljubljajo upor ter protest.

- Izjava za javnost Adama Deliusa: 

Novi trener Nogometnega kluba Olimpija Ljubljana je postal Albert Riera, ki bo skupaj s svojimi sodelavci predstavljen članski ekipi. Prva poteza, ki jo je sprejel, je ta, da se je ekipi spet priključila naša številka 77 – Almedin Ziljkić. Ziljkić je bil toplo sprejet s strani soigralcev in že trenira skupaj z njimi.

Vse, kar se je dogajalo v zadnjih 14 dneh, je imelo svoj razlog. Toda o tem kot predsednik Nogometnega kluba Olimpija Ljubljana ne bom več govoril. Vse je bilo že povedano. Razhodi nikdar niso lepi. Klub bi se trenerju in njegovim pomočnikom rad zahvalil za opravljeno delo. V prihodnosti vsem želimo le vse najboljše.

Kar zadeva naše Green Dragonse, bi jih rad opomnil, da je pred nekaj meseci klubu grozil izpad v peto ligo. Stopil sem pred njih in se z njimi pogovoril. Nisem reagiral kljub škodi, ki so jo počeli klubu. Kljub neprijetnim besedam nisem umaknil svoje dlani. Dogovorili smo se, da se bomo redno pogovarjali o naših potezah. Besedo bom držal. Nismo v peti ligi. Namesto tega se skupaj borimo za Olimpijo in uvrstitev Evropo.