Nov škandal "nenasitnih" mehiških reprezentantov

Devet Mehičanov in 30 prostitutk

Mehiška izbrana vrsta je na mundial v Rusijo odšla z velikim škandalom: mediji razkrivajo, da so na zabavo, ki so se jo udeležili nekateri člani moštva, povabili tudi 30 prostitutk.

Uredništvo
6. junij 2018

(Foto: Getty Images)

Mehiška televizija je poročala, da je devetim nogometašem reprezentance po zmagi nad Škotsko (1:0) v Ciudad de Mexicu na zasebni zabavi družbo delalo 30 prostitutk. V javnosti se je pojavilo tudi več fotografij nogometašev, Mehiška nogometna zveza pa je že zatrdila, da
ne bodo deležni nobenih ukrepov, saj da so se zabave udeležili v prostem času.

Na zabavi naj bi bili Guillermo Ochoa, Raul Jimenez, brata Jonathan in Giovani dos Santos, Carlos Salcedo, Hector Herrera, Jesus Gallardo in Marco Fabian. Pred sobotno tekmo z Dansko v Koebenhavnu torej ničkaj prijetno "ogrevanje" na mundial, a to za Mehiko ni nič posebej novega.

Pred osmimi leti v Monterreyu se je zgodilo nekaj podobnega, Efrain Juarez in Carlos Vela pa sta dobila polletno prepoved igranja. Leto kasneje so si Mehičani med potjo na Copo Americo plačali spremljevalke v ekvadorskem Quitu. Tudi takrat je zveza izrekla denarne kazni in šestmesečne suspenze.