Diego Costa brani Griezmanna: Nič ga ni moglo zaustaviti pred odhodom

Zvezdnik Atletica iz Madrid Diego Costa trdi, da so soigralci Antoine Griezmanna dalj časa prepričevali v ostanek, a je ga je ves čas gnala prav poseben motiv, zaradi katerega si je tako zelo želel prestopiti v Barcelono.

Uredništvo
11. september 2019, 9:23

Foto: uradna spletna stran kluba

Navijači in vodstvo Atletica iz Madrida so razočarani nad Francozom Antoinom Griezmannom, ki je po mnenju številnih Madridčanom obrnil hrbet in izsilil prestop v vrste enega največjih rivalov, Griezmannov dolgoletni soigralec Diego Costa pa je Griezmannu vseeno stopil v bran in izrazil mnenje, da bi morali biti ljudje iz Atleticove "družine" do njega bolj prizanesljivi.

"Griezmann je ves čas sanjal o tem, da bi zaigral skupaj z Messijem in Suarezom. Vsak nogometaš išče izzive in povsem ga razumem, da je želel zaigrati tudi pri Barceloni, saj je želel vedeti, ali je tudi tam lahko tako pomemben, kot je bil pri Atleticu. O njem ne morem reči nič slabega," je za oddajo Que Partidazo na YouTubu povedal Costa.

Griezmannu zaradi spornega dokumentarnega filma Le Decision nekateri očitajo nastopaštvo, a Costa trdi, da Griezmann nikakor ni oseba takšnega značaja.

"Ko je prišel v Atletico, je bil precej tiha oseba, ki je veliko poslušala. Ne obnaša se kot zvezda in to je zelo pozitivno. Tako je v naši slačilnici. Ko pride novinec in vidi, da je v naši slačilnici mir, hitro postane del te dinamike," je še dodal Costa.
loading...