Dinamo si lahko tudi v teh težkih časih privošči prodajati po svojih cenah

Lovro Majer je postal naslednji igralec, ki se bliža izhodnim vratom Dinama. Zanimanja je precej, tudi konkretnega, vendar se Zagrebčanom nikamor ne mudi.

Uredništvo
22. januar 2021, 9:43

Foto: /

Sportske novosti razkrivajo potezo zagrebškega Dinama, ki je odgovoril na povpraševanje Fiorentine po Lovru Majerju. Hrvaški prvak, ki je na igralskem trgu vpliven akter, je gladko zavrnil za trenutno situacijo zelo lepo odškodnino. Italijanski klub naj bi za Majerja ponudil 10 milijonov evrov odškodnine, plus bonuse. 

Pri Dinamu pa so prepričani, da je igralec vreden več. Nanj so nalepili celo 15 milijonov evrov, pod katero se ne želijo niti pogovarjati. Očitno si takšno stališče lahko privoščijo. Res je namreč, da trenutna situacija za prodajo igralcev ni ravno idealna, cene so nizke, denarja v obtoku pa zelo malo. 

Za Majerja se sicer zanimajo tudi drugi klubi, omenja se ruski Zenit in še nekatere. Prestop tega 23-letnega ofenzivnega vezista ta mesec pa ne glede na to ni realen. Sploh, ker Dinamo čaka izločilna faza lige Europa, v njej pa močni Krasnodar