Dobre novice za Liverpool: Poškodovani zvezdnik bo morda nared celo za oba finala

Jürgen Klopp je preko uradne klubske spletne strani sporočil, da bo lahko v finalu FA pokala in lige prvakov računal tudi na trenutno odsotnega vezista.

Uredništvo
13. maj 2022, 7:33

Fabinho bo morda kandidiral celo za nastop na jutrišnjem finalu FA pokala proti Chelseaju. (Foto: Getty Images)

Fabinho bo morda nared za oba velika finala. Jutri se bo Liverpool v finalu FA pokala pomeril proti Chelseaju in očitno bi lahko trener Jürgen Klopp računal tudi na odličnega vezista Fabinha, ki je nedavno staknil poškodbo na ligaškem srečanju z Aston Villo. Njegovo trenutno stanje menda izgleda vzpodbudno.
 
Za evropsko lovoriko se bo Liverpool ob koncu tekočega meseca pomeril proti Real Madridu. Klopp bi sicer raje videl, da bi bil Fabinho povsem nared že za jutrišnji obračun oz. da bi imel nekaj dni več časa pred povratkom na zelenice. Toda v igri je prestižna lovorika in Liverpool bo gotovo do zadnjega upal, da bo Fabinho nared.  
 
“Za finale lige prvakov bo vsekakor na voljo, za FA pokal pa še nisem prepričan. Fabinho se sicer počuti dobro, gre tudi za velikega profesionalca. Seveda je razočaran nad tem, kar se mu je pripetilo, toda zdaj bije bitko s časom. Načeloma bi bilo bolje, da bi imel na voljo več dni za počitek, toda kljub temu sem optimističen."