Domžale imajo novega (starega) vratarja: Med vratnici se vrača Ajdin Mulalić

V Domžalah so vrzel, ki je nastala z odhodom Lovra Štublarja v Celje, zapolnil s starim znancem.

Uredništvo
21. junij 2024

Ajdin Mulalić (Foto: uradna spletna stran kluba)

Domžale so po koncu sezone ostale brez nadarjenega vratarja Lovra Štublarja, ki se je preselil v Celje, izpraznjeno mesto pa bo zapolnil stari domžalski znanec Ajdin Mulalić, ki se bo vmesnem obhodu pri Željezničarju in Rogaški vrača v klub, v katerem je preživel največji del svoje kariere.

"'Počutim se izjemno, saj se vračam domov in znova sem v klubu, kjer mi je bilo najlepše. Vsi fantje so me zelo dobro sprejeli, z večino se tako ali tako poznamo že kar dober čas, zato sem še toliko bolj vesel povratka. Cilji v Domžalah morajo biti vsako leto isti, saj gre za velik klub z bogato tradicijo in vsekakor si želimo vrha in preboja v Evropom," je povedal 29-letni Mulalić.

Mulalić je v prvi ekipi Domžal zbral 156 nastopov, za njim pa je uspešna polovica sezone, v kateri je z Rogaško osvojil naslov pokalnega zmagovalca.

"''Po odhodu prvega vratarja smo iskali primerno rešitev, izkazalo se je, da je rešitev doma blizu. Ajdin se vrača v svoj klub, za njim je izjemna polsezona in po preiskusu v tujini, si želi dokazati tudi na domačem pragu."

"Veseli smo, da smo nastalo luknjo hitro in dobro zapolnili, zdaj se lahko v nadaljevanju prestopnega roka osredotočimo na preostale položaje, kjer ocenjujemo, da nam nekaj še manjka," je povedal direktor Domžal Matej Oražem.