Domžale nadaljujejo, kjer so končale jeseni: Razdrh izgubil proti 'svojim'!

Domžalčani še naprej utrjujejo sloves največjega razočaranja sezone v slovenskem prvenstvu. Drugi del so odprli z dvema zaporednima porazoma, današnji je bil še posebej grenak za trenerja Andreja Razdrha.

Uredništvo
26. februar 2020, 4:06

Tabor Sežana
2 : 1
350 gledalcev
Sod.: Aleksandar Matković

Domžale
 
 
 
0 : 1
1 : 1
 
 
 
 
 
 
 
2 : 1
 
Tabor Sežana: Arian Rener, Antonio Azinović, Marko Ristić, Mario Zebić, Guy Serge, Denis Kouao, Damir Mehmedović (od 64. Erik Salkič), Rodrigue Bongongui (od 77. Dominik Mihaljević), Mario Babić (od 65. Stefan Stevanović), Marko Krivičić, Leon Sever.Domžale: Ajdin Mulalić, Janez Pišek (od 72. Do-hyun Kim), Branko Ilić, Nikola Vujadinović, Zeni Husmani, Matic Fink (od 61. Til Mavretič), Dejan Lazarević (od 76. Slobodan Vuk), Jošt Urbančič, Predrag Sikimić, Arnel Jakupović, Matej Podlogar.

Foto: /

Domžalam po obupnem jesenskem delu sezone očitno tudi dolg zimski premor ni pomagal. Postarana domžalska ekipa je drugi del sezone odprla z dvema porazoma, že drugič v letošnji sezoni pa je klonila na gostovanju v Sežani – tudi drugič so Sežanci slavili z 2:1, razlika je le v tem, da je Domžale tedaj vodil Simon Rožman, Sežano pa Rožmanov naslednik v Domžalah Andrej Razdrh.

Domžale so začele bolje in zapretile v sedmi minuti preko Mateja Podlogarja, pritisk pa je obrodil sadove deset minut kasneje, ko je z glavo streljal srbski veteran Nikola Vujadinović, žoga pa se je odbila pred vratarjem Sežane Arianom Renerjem in končala v mreži. Izenačenje je sledilo hitro, saj je po hitri akciji Rodrigue Bongongui žogo poslal pred gol, tam pa je po podaji Leona Severja natančno meril Mario Zebić, ki je poslal pravi projektil v mrežo Ajdina Mulalića. Domžale so imele tik pred koncem polčasa še priložnost preko Zenija Husmanija, a je žoga zletela mimo vrat.

Sežana je v drugem polčasu prežala na protinapade in navidezno kontrolo prepustila gostom, takšna taktika pa je na koncu prinesla uspeh, saj je Sežana dosegla zmagoviti zadetek, ki ga je z močnim strelom z roba kazenskega prostora dosegel Srb Stefan Stevanović. Isti igralec je imel v 82. minuti priložnost za še svoj drugi zadetek, a neoviran ni uspel premagati domžalskega vratarja.

Domžalčani bodo po dveh zaporednih porazih v nedeljo gostili Celjane, Mauro Camoranesi pa bo s svojimi varovanci prvič v karieri stopil na zelenico Ljudskega vrta.

loading...