Domžale še naprej zbirajo točke, Jakupović je potopil Gorico

Domžale se vse bolj približujejo vodilni trojici na lestvici 1. SNL. V Športnem parku je v 24. krogu padla še skromna Gorica.

Uredništvo
28. februar 2021, 7:21

Domžale
1 : 0

Sod.: Dragoslav Perić

Gorica
1 : 0
 
 
 
 
 
Domžale: Ajdin Mulalić, Damjan Vuklišević, Gregor Sikošek, Sven Karić, Andraž Žinič, Benjamin Markuš (od 47. Mattias Kait), Senijad Ibričić, Zeni Husmani, Arnel Jakupović (od 89. Tilen Klemenčič), Dario Kolobarić (od 82. Matej Podlogar), Slobodan Vuk (od 46. Tamar Svetlin).Gorica: Darko Marjanović, Nejc Mevlja, Matija Širok, Tine Kavčič, Adis Hodžić (od 62. Goran Cvijanovič), Matija Kavčič, Johan Chinwendu Nkama, Aaron Kačinari (od 77. Lamin Colley), Tjaš Begić (od 78. Matic Črnic), Žan Vipotnik (od 53. Etien Velikonja), Mathias Oyewusi (od 63. Edin Šehić).

Foto: nkdomzale.si

Že 12 tekem Domžale niso izguble tekme. Varovanci trenerja Dejana Djuranovića so slavili tudi danes, v 24. krogu 1. SNL, ko so z 1:0 odpravili zadnjo ekipo lige Gorico

V Športnem parku so že v osmi minuti zapretil preko izkušenega vezista Senijada Ibričića, Marjanović pa je rešil gol. Domači so bili boljši nasprotnik, niso pa bili več izrazito nevarni. Jakupović je sicer poizkušal, a bil neuspešen.

V drugem delu igre je prišel trenutek, ki je prelomil tekmo. Tekla je 53. minuta, ko je Svetlin zaposlil Arnela Jakupovića, nogometaš iz Bosne in Hercegovine pa je dosegel gol. Izkazalo se je, da je bil to edini gol na srečanju. Priložnost je sicer imel tudi Dario Kolobarić, a Marjanović ni več klonil. 

Domžale čaka v naslednjem krogu obračun s Koprom, Gorico pa čaka Maribor. 
 
adplus-dvertising