Domžale so se tokrat znašle v vlogi Mure

Domžale so si na zadnji tekmi v letu proti Bravu priigrale veliko priložnosti, na koncu pa so se morale zadovoljiti z delitvijo točk.

Uredništvo
20. december 2020, 4:17

Domžale
0 : 0

Sod.: David Šmajc

Bravo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Domžale: Gregor Sorčan, Gregor Sikošek, Sven Karić, Damjan Vuklišević, Andraž Žinič, Tamar Svetlin (od 77. Tonči Mujan), Senijad Ibričić, Zeni Husmani, Matej Podlogar (od 90. Gašper Černe), Arnel Jakupović, Dario Kolobarić.Bravo: Igor Vekič, David Brekalo, Almin Kurtovič, Vanja Drkušić, Mark Spanring, Rok Maher (od 46. Nino Žugelj), Ovbokha Agboyi, Sandi Ogrinec, Rok Kidrič, Mustafa Nukič, Martin Kramarič.

Foto: nkdomzale.si

Domžalčani so se na zadnji tekmi v prvi polovici sezone doma z Bravom razšli brez zadetkov, srečanje pa je malce spominjalo na nedavni spopad  med Muro in Domžalami, po katerem je imela domača ekipa zaradi ogromnega števila zastreljanih priložnost precej bolj grenak priokus zaradi delitve točk.

Domžale so prvič nevarno zapretile že v peti minuti, ko je gostujoči vratar Igor Vekić dobro posredoval po strelu Tamarja Svetlina, deset minut kasneje pa je bil po kotu blizu uspehu tudi branilec Damjan Vuklišević. Sledili sta priložnosti Daria Kolobarića in Arnela Jakupovića, v polčasu polnem velikih priložnosti domače ekipe pa sta bila kasneje še enkrat več neuspešna Svetlin in Jakupović. V nadaljevanju se je ritem umiril, gostje so lahko zadihali in si pripravili tudi dve polpriložnosti, vendar Grega Sorčan ni imel veliko dela. Zadnjo priložnost domačih v prvem delu pa je imel Jakupović v 38. minuti.

V drugem polčasu je Bravo uspel bolj vzpostaviti ravnotežje, nekaj dela pa je imel tudi Gregor Sorčan, ki je moral posredovati po strelih Roka Kidriča in Sandija Ogrinca. V domačih vrstah je dvakrat zapretil Senijad Ibričić, v nadaljevanju tekme pa bi se  zmage lahko veselili tudi gostje, a poizkusa Marka Španringa in Martina Kramariča nista bila dovolj natančna.