Domžale so sklenile partnerstvo z Jesenicami: V Jesenice se seli trener Domžal

Domžale so sklenile partnersko navezo s tretjeligašem iz Jesenic.

Uredništvo
8. junij 2024

(Foto: nkdomzale.si)

Domžale so sklenile partnerski odnos s tretjeligašem Jesenicami, ki so v minuli sezoni v 3. SNL – zahod zasedle šesto mesto. Kluba bosta sodelovala tudi na ravni članskih ekip, del dogovora o partnerstvu pa je tudi prestop enega od trenerjev v Domžalah Senada Zulića, ki bo prevzel vodenje članske ekipe Jesenic.

"'Projekt, ki so nam ga predstavili na Jesenicah je zelo ambiciozen in zastavljen na zdravih temeljih. Naša želja je, da bi bilo fantov kot sta Luka Dovžan Karahodžić in Edvin Krupić v našem klubu še več. Del sodelovanja je tudi naš trener Senad Zulić, ki bo prevzel člansko ekipo Jesenic. Veseli smo sodelovanja in verjamemo, da bo uspešno," je povedal direktor Domžal Matej Oražem.

Sodelovanja se veselijo tudi v taboru kluba iz mesta, ki je tradicionalno poznano po hokeju.

"'Namen sodelovanja z Nogometnim klubom Domžale je, da na Jesenicah dvignemo strokovno in organizacijsko raven nogometnega kluba in prepričan sem, da bomo s tem sodelovanjem naredili velik korak naprej v tej smeri. Boljšega partnerja kot so Domžale ne bi mogli dobiti," je povedal predsednik Jesenic Asmir Jusufagić.