Domžale so že pripeljale zamenjavo za igralce, ki so na izhodnih vratih: Prva okrepitev prihaja iz Gorice

Domžalčani so svoje vrste okrepili z mladim vezistom Gorice Luko Baruco.

Uredništvo
13. junij 2024

Luka Baruca (Foto: uradna spletna stran kluba)

V Domžalah bodo v tem poletju po vsej verjetnosti ostali brez Jošta Piška in Luke Topalovića, ki sta predvidena za slovo, po novem pa se bo v domžalskih vrstah dokazoval 21-letni Luka Baruca, ki se v Domžale seli iz Gorice.

Baruca je ofenzivni vezist, za katerim je uspešna sezona, saj je na 33 nastopih v vseh tekmovanjih dosegel 12 zadetkov. Baruca je z Domžalami sklenil pogodbo do leta 2027.

"'Občutki so odlični, saj je bila moja velika želja priti v Domžale. Odločitev je z moje strani padla zelo hitro in zelo se veselim začetka nove sezone. V Domžale sem prišel z namenom, da bi napredoval kot nogometaš in prepričan sem, da mi bo to v klubu kot so Domžale, kjer je delo z mladimi v ospredju, tudi uspelo."

"Prihajajočo sezono želim čim bolj izkoristiti in upravičiti vsako namenjeno minuto na igrišču. Zahvalil bi se staršem, agentu in Gorici, ki mi je močno pomagala pri mojem razvoju in mi omogočila narediti korak naprej. Zahvala pa gre seveda tudi Domžalam za ponujeno priložnost," je za klubsko spletno stran povedal Baruca.

Novi član Domžal je postal tudi nekdanji branilec Rogaške in Kopra Luka Kambič, ki bo tako tudi po izpadu pokalnih zmagovalcev še naprej igral v prvi slovenski ligi.