Dybala izkoristil socialna omrežja za povračilni ukrep Feyenoordu

Rimska Roma je iz evropskih tekmovanj izločila Feyenoord in s tem popravila spomine, ki jih je imela na nedavne medsebojne tekme. Po uspehu si je duška dal tudi zvezdnik italijanske ekipe.

Uredništvo
23. februar 2024

Paulo Dybala je z Romo ugnal Feyenoord. (Foto: Getty Images)

Po tem, ko je italijanska Roma iz izločilnih bojev lige Evropa izločila nizozemski Feyenoord, si je Paulo Dybala dal duška. Argentinski zvezdnik se je na spletnih platformah norčeval iz nizozemskega kluba ter s tem poskrbel za povračilne ukrepe.

Tekma je sicer ponudila prvovrstno dramo, saj so Rimljani v osmino finala evropskega tekmovanja prišli po streljanju z bele pike. Končni izid je bil 4:2 za domače ekipo s stadiona Olimpico.

To je bilo tretjič v treh sezonah, da sta si kluba stala nasproti v evropskih tekmovanjih. Prvič v finalu Konferenčne lige v sezoni 2021/2022, v minuli szoni pa še v četrtfinalu lige Evropa. Slednjič je bila Roma poražena, kar je bila podlaga za spletno zbadanje s strani Feyenoorda.

Napetost je bila prisotna tudi tokrat, zato si je Dybala po zmagoslavju dovolil več, kot bi si sicer. Na spletnih platformah je delil objavo nizozemskega kluba izpred leta dni in dopisal, da on nikoli ne pozablja.

Ob tem je delil še nekaj objav različnih medijev, predvsem na Instagramu, in se naslajal zaradi zmage proti nizozemskemu rivalu.