Eden najbolje obveščenih insajderjev Bayerna poroča: 'V klubu so se dokončno odločili, da bodo vrnili nekdanjega trenerja'

Nemški Sky ekskluzivno razkriva, da so vodilni pri Bayernu nehali iskati trenerja, našli so ga, zdaj ga morajo le še dokončno prepričati.

Uredništvo
16. april 2024

(Foto: Getty Images)

Julian Nagelsmann je ostal edini in s tem glavni kandidat za prevzem Bayerna! To po tednih negotovosti in govoric, ki so zavijale v različne smeri in nazadnje omenjale celo Zinedina Zidana, poroča nemški Sky. Novinar Julian Plettenberg, ki velja za zanesljivega insajderja, ko gre za novice iz največjega nemškega kluba, to potrjuje. 

Nagelsmann, ki je trenutno še selektor Nemčije in bo Elf vodil na prihajajočem domačem evropskem prvenstvu, ima na mizi triletno pogodbo. Zdaj se mora odločiti le še trener sam. Na Nemški nogometni zvezi (DFB) želijo z njim nadaljevati tudi po Euru, a je seveda povsem jasno, da bi Nagelsmann neuspeh na domačem turnirju težko preživel. 

Bayern in Julian Nagelsmann sta se razšla pred enim letom, delo pa je nato dobil Thomas Tuchel, ki se po koncu aktualne sezone že poslavlja.