Emery je na vse načine skušal pomagati Ozilu, a ni bilo uspeha

Španski strateg v Londonu ni preživljal najlepših časov svojega življenja. Poklicno delo je bilo stalno pod hudim pritiskom, za nameček pa se je moral ubadati še z muhami zvezdnikov v lastni slačilnici.

Uredništvo
14. januar 2021, 10:23

Foto: /

Mesut Ozil je v času bivanja ter igranja v Londonu pri Arsenalu znan kot samosvoj nogometaš, ki mu mnogi očitajo manko ekipnega duha in truda. Zvezdniški vezist je v karieri osvojil tudi svetovno prvenstvo, vedno bližje pa je dan, ko bo dres Arsenala le še zgodovina.

V tej sezoni manager Mikel Arteta na Nemca ne računa ne v domači Premier League ne v Ligi Evropa. Bolj ali manj je jasno, da se bo kmalu preselil drugam, njegova najbolj verjetna destinacija pa naj bi bila turški Fenerbahče, za katerega bojda navija že od otroštva.

"Leto in pol sem se ukvarjal z Ozilom, skušal sem mu pomagati na vse načine, da bi le zaihral tako, kot je že znal. Ni mi uspelo, aktualnih težav pa res ne poznam najbolje. Seveda spremljam igre Arsenala, a ne poznam težav znotraj ekipe. Povsem sem osredotočen na delo v Villarrealu," je za Football.London dejal Unai Emery, ki je do novembra 2019 opravljal naloge managerja pri Arsenalu.