Eriksen se je vrnil v Inter, ta je sporočil, kakšni bodo naslednji koraki

Christian Eriksen se je po prvič po tragičnem dogodku na evropskem prvenstvu zglasil v prostori milanskega Interja in s klubom zastavil načrt za prihodnost.

Uredništvo
4. avgust 2021, 2:39

Christian Eriksen se je zglasil v Interju. (Foto: uradna spletna stran kluba)

Danski zvezdnik Christian Eriksen je danes prvič po dogodkih na evropskem prvenstvu, ko mu je sredi tekme proti Finski zastalo srce, obiskal svoj klub in v Milanu načel pogovore o tem, kakšno bo njegova nogometna prihodnost oziroma kakšne možnosti ima na voljo.

Dokončnega odgovora na vprašanje, ali bo Eriksen, ki ima po novem vgrajen srčni spodbujevalnik, še lahko igral nogomet, ni in ga najbrž še nekaj časa ne bo. To gre sklepati tudi iz uradnega obvestila milanskega Interja, pri katerem so zapisali, da bodo skupaj z Eriksenom spremljali njegovo zdravstveno situacijo.

"Danski vezist se je sestal z direktorji kluba, s trenerjem, s soigralci in z vsem ostalim prisotnim osebjem. Počuti se dobro in je v odličnem fizičnem in psihičnem stanju," so zapisali pri Interju.

"Sledil bo programu okrevanja po navodilih danskih zdravnikov iz Kobenhavna, ki bodo še naprej spremljali in koordinirali proces. Zdravstvena služba Interja bo ves čas seznanjena z vsemi novostmi v procesu,"
so še dodali pri Interju.