Evforija v Kopru je končana, vknjižen je drugi poraz, Aluminij je po Mariboru presenetil še vodilne

Nogometaši Kopra so uspeli pokvariti vtis iz prvega dela sezone, nanizali so drugi zaporedni poraz.

Uredništvo
23. september 2021, 8:51

Koper
1 : 3
500 gledalcev
Sod.: Aleksandar Matković

Aluminij
1 : 0
 
 
 
 
 
 
1 : 1
 
1 : 2
 
1 : 3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Koper: David Adam, Matej Palčič, Mitja Viler, Ivan Novoselac, Ivica Guberac (od 60. Ivan Jelić Balta), Žan Žužek, Kaheem Parris (od 70. Renato Simić), Mak Varešanović (od 56. Luka Vešner Tičić), Stjepan Oštrek, Bede Amarachi Osuji, Maks Barišić.Aluminij: Luka Janžekovič, Emir Azemović, Gašper Pečnik (od 92. Jaka Bizjak), Tin Martič, Marko Brest (od 73. Robert Pušaver), Roko Prša, Armin Djerlek, Johan Chinwendu Nkama, Aljaž Krefl (od 32. Aljaž Ploj), Klemen Bolha, Haris Kadrić (od 91. Rok Kidrič).

(Foto: NK Aluminij)

Že Bravo je uspel storiti to, česar klubi pred njim niso. Danes pa je to uspelo še Aluminiju - premagal je Koper. Gostitelji so bolje odprli tekmo, toda Barišić ni uspel premagati Janžekoviča. Koper je prešel v vodstvo v 22. minuti, ko je zadel novinec v ekipi Bede Osuji, ki, zanimivo, ni zadovoljil na preizkušnji v Mariboru. Primorci so bili še nevarni, stresli so okvir gola in še preizkušali vratarja Aluminija. Gostje so pred odhodom na odmor uspeli izenačiti, zadel je Roko Prša

To je bila za Štajerce dobra popotnica za drugi polčas. V njem so dosegli še dva gola, zadela sta Gašper Pečnik in Armin Djerlek, Koprčani pa so ostali v krču. Djerlek je pred koncem tekme stresel še prečko, tri točke pa so danes odšle v Kidričevo.