Fenerbahče lovi propadlo superzvezdo: Bo Miha Zajc igral skupaj z najdražjim nakupom Reala vseh časov?

Španski časnik El Mundo Deportivo poroča, da je pozabljeni belgijski zvezdnik Eden Hazard vendarle prejel zelo zanimivo ponudbo.

Uredništvo
30. marec 2023, 9:21

Fenerbahče (Foto: /)

Selitev v katerega od turških velikanov je  ustaljena rešitev za kariere pozabljenih superzvezd, ki v Turčiji poleg dobrih plač iščejo predvsem tekmovalno in konkurenčno okolje, s katerim navkljub vsemu še vedno ostajajo vpeti v vrhunski evropski nogomet. Takšnih selitev v Turčijo je bilo že malo morje, morda pa se bo na to pot odpravil tudi najdražji nakup Reala iz Madrida vseh časov Eden Hazard, ki naj bi po poročanju El Mundo Deportiva prejel konkretno ponudbo carigrajskega velikana.

Hazard je še pred tedni vodstvu kraljevega kluba sporočil, da bo v Madridu ostal do konca pogodbe, vseeno pa naj bi ga selitev v klub, v katerem bi lahko pri 32 letih vseeno oživil svojo povsem zamrlo nogometno kariero, precej pritegnila.

Omenjeni časnik  trdi, da naj bi Fenerbahče Hazarda lovil že v januarskem prestopnem roku, a je tedaj ponudbo iz Carigrada zavrnil.

Hazard je sicer v času reprezentančnega premora skupaj s Karimom Benzemajem nastopil na tekmi Realove rezervne ekipe Castille, španski mediji pa poročajo, da je tudi tam pustil sila bled vtis ter da je kazal očitne znake igralca, ki je tudi v fizičnem smislu povsem izven rednega tekmovalnega pogona.