"Fergie Time" v Italiji: V Udineseju so besni, ker je Milan dobil enajstmetrovko po izteku podaljška

Udinese je bil na pragu velike zmage, ki pa jo je odnesla enajstmetrovka, dosojena in izvedena po izteku podaljška. V Udineseju so razočarani.

Uredništvo
4. marec 2021, 8:35

(Foto: Getty Images)

AC Milan se je, brez Zlatana Ibrahimovića (bil je na tribuni), včeraj komajda rešil poraza. Udinese je bil na pragu zmage, tekel je sodnikov podaljšek, se praktično iztekel, nato pa je sodnik dosodil najstrožjo kazen. V pravilnost sodniške odločitve niti ni bilo veliko dvomov (igralec je pač igral z roko v kazenskem prostoru), je pa glavni očitek Videmčanov ta, da bi sodnik že pred tem tekmo moral končati. Pa je ni. Trener Udineseja Luca Gotti je bil po tekmi ogorčen.

"Če bi se to zgodilo komu drugemu, bi vladal kaos. Ker pa se je to zgodilo nam, ni nikomu mar. Zmago smo že imeli v svojih rokah. Pa sem videl tekme, ki so se končale pred iztekom podaljškov, tokrat pa je bila enajstmetrovka dosojena po izteku podajška. Vem, da se ne bo zdaj nič spremenilo, ampak pravico imam biti jezen. Te tri točke bi nam veliko pomenile," je dejal Gotti, ki Udinese vodi od leta 2019.

Udinese je trenutno na 11. mestu v italijanski Serie A.