Fiorentina se krepi, po Lucasu Torreiri (verjetno) prihaja še član Reala iz Madrida

Fiorentina bo tik pred koncem poletnega trgovanja kot kaže močno okrepila svoje vrste. Po Urugvajcu Lucasu Torreiru naj bi se v Firence preselil še aktualni igralec Reala iz Madrida.

Uredništvo
25. avgust 2021, 10:27

Lucas Torreira se je vrnil v Italijo. (Foto: uradna spletna stran kluba)

Italijanska Fiorentina bo v novi sezoni očitno sestavila zanimivo moštvo. Srbski zvezdnik Dušan Vlahović bo z veliko verjetnostjo ostal v klubu, že pred meseci je klub z nakupom Argentinca Nicolasa Gonzaleza sklenil najdražji prestop v zgodovini kluba, tik pred koncem poletnega trgovanja pa bo Viola kot kaže dobila še dve zelo zanimivi okrepitvi.

Novi član Fiorentine je že postal urugvajski vezist Lucas Torreira, ki se v Italijo vrača iz Arsenala. Torreira bo posojen do konca sezone, po izteku pogodbe pa ga bo Fiorentina lahko odkupila za 16.5 milijona evrov.Italijanski mediji poročajo, da je na pragu selitve v Firence tudi desni bočni branilec Reala iz Madrida Alvaro Odriozola. Tudi v njegovem primeru bo najverjetneje šlo za enoletno posojo z možnostjo odkupa, Bask pa bo v moštvu nasledil rojaka Pola Lirolo, ki je pred dnevi prestopil v francoski Marseille.