Foto: Ivković ni govoril resnice, na Otočcu se je srečal z Mandarićem

Tomislav Ivković, ki smo ga napovedali kot kandidata za novega trenerja Olimpije, je naše poročanje zanikal s figo v žepu. Fotografije dokazujejo, da se je res sestal z Milanom Mandarićem.

Uredništvo
21. maj 2020, 7:47

Foto: pigac.si

Minuli konec tedna smo razkrili, da Safetu Hadžiću v Olimpiji gori pod zadnjico. Okrog kluba se namreč ustvarja vse več pritiska, tudi preko Mladena Rudonje, da se Hadžića zaradi domnevne neprimernosti zamenja. O tem je več kot očitno začel razmišljati tudi Milan Mandarić. Hadžić je nato, ko je naša zgodba že ugledala luč sveta in so jo potrdili ter razvili tudi drugi mediji, pred dnevi potrdil, da je njegova usoda negotova.

V ozadju potekajo interesni boji: Safet Hadžić visi, Olimpiji se ponujajo kandidati za novega trenerja

Hadžić je potrdil naše poročanje: Čakam, če me bo Mandarić zamenjal

Kandidat za novega trenerja Olimpije, ki smo ga najavili, pa je v izjavi za Sportske novosti naše poročanje zanikal. A očitno ni vedel, da se zna s svojo izjavo in začudenjem ujeti v zanko. Nedeljske novice so Tomislava Ivkovića v družbi Milana Mandarića ujele na Otočcu (to dokazujejo tudi fotografije iz članka v tiskani ediciji omenjenega časnika), kjer sta se pogovarjala. 

Hadžić je zaenkrat še vedno trener Olimpije, Ivković pa je ne dolgo nazaj prevzel Inter iz Zaprešića, ki pa za naslednjo sezono nima licence za igranje v 1. HNL. Če sta se Mandarić in Ivković vseeno kaj dogovorila, pa bomo še videli. Če ne takoj, pa morda po koncu sezone. 
Slovenske novice Mandarić
(foto: /)