Gabriele Nardin ni držal besede, Mandarić ni dobil denarja

Prevzem Olimpije ostaja na ravni namere Gabrieleja Nardina, ki do danes še ni storil glavne stvari. Milan Mandarić je namreč zaman čakal na denar. Italijan je doslej le govoril, storil pa ni veliko.

Uredništvo
11. julij 2019, 10:18

Foto: pigac.si

Po naših informacijah je Gabriele Nardin razočaral "patrona" ljubljanske Olimpije Milana Mandarića. Ni namreč nakazal treh milijonov evrov, kolikor jih je Mandarić želel, da bi se lahko začel prenos lastništva kluba. Mandarić je od Italijana, ki v nogometnem svetu praktično nima renomeja, za seboj ima le nekaj manj pomembnih in tudi propadlih projektov, želel denarno zagotovilo, s čimer bi Nardin dejansko potrdil svoje namene po prevzemu Olimpije.

Ker se to do danes še ni zgodilo, je Nardinov prevzem Olimpije (že sam po sebi je bil skrivnosten in posledično vse prej kot transparenten) postal močno vprašljiv. Izvedeli smo celo, da se Milan Mandarić z Italijanom ni želel sestati, ko je slednji očitno želel več časa, da zagotovi pričakovana sredstva. 

Doslej se je, ko gre za Nardina, očitno predvsem govorilo, storilo pa izjemno malo oziroma nič. Olimpija se, še naprej pod vodstvom Milana Mandarića, danes tako sooča že s prvo uradno tekmo v sezoni, pripeljala je tudi že prve okrepitve, predvsem pa, kar zanjo ni običajno, zadržala trenerja in okostje ekipe iz lanske sezone. 
loading...