Gareth Bale je odprl svojo dušo: Žvižgi me bolijo

Zvezdnik Reala iz Madrida Gareth Bale je priznal, da so ga zaboleli žvižgi navijačev madridskega kluba in da se je zaradi tega spraševal, kaj je storil narobe, da si je zaslužil takšen odnos.

Uredništvo
29. maj 2020, 7:17

Foto: /

"Gareth Bale ni iz kamna," so včeraj pod portretom zvezdnika Reala iz Madrida zapisali na naslovnici paradnega španskega športnega časnika Marca, ki je povzel Balove izjave iz podcasta, v katerem ga je gostil golfist Erik Anders Lang. 

Bale redko komunicira s španskimi mediji, nasploh pa se je doslej praviloma izmikal perečim tematikam, kot je denimo njegova domnevno prevelika obsedenost z igranjem golfa, oscilacije forme, vihrav odnos s trenerjem Zinedinom Zidanom in majav odnos z navijači, ki enega najdražjih igralcev v zgodovini kluba že dalj časa podijo iz Madrida.

Bale je v omenjenem podcastu naposled odprl svojo dušo in priznal, da ga žvižgi Santiago Bernabeuja niso pustili ravnodušnega.

"Zaradi žvižgov se počutiš slabo in izgubiš svojo samozavest. Ko zgrešiš priložnost za zadetek in si nato nagrajen z žvižgi, gol nenadoma postane veliko manjši. Zgodilo se mi je, da mi je žvižgalo 80 tisoč ljudi na Bernabeuju in takrat se vprašaš sam pri sebi: 'Kako? Kaj je to?'" je povedal Bale, ki meni, da žvižgi domačemu igralcu ne morejo prinesti čisto nič pozitivnega.

"Navijači žvižgajo in počutiš se slabo, posledično ti pade samozavest in igraš slabše. Navijači na drugi strani postanejo še bolj jezni,"
je povedal Bale, in priznal, da v tovrstnih situacijah po tekmah povsem izklopi nogomet, saj ne želi, da bi negativnost v preveliki meri prišla do njega.
loading...