Gascoigne bo nastopal v italijanskem resničnostnem šovu, hkrati pa je priznal, da je še vedno alkoholik

Kultni angleški nogometaš Paul Gascoigne bo nastopal v italijanski različici resničnostnega šova Otok slavnih, pred pričetkom snemanja pa je odkrito priznal, da je še vedno alkoholik.

Uredništvo
27. februar 2021, 8:58

Foto: /

Kaj dandanes počne eden najbolj razvpitih angleških nogometašev vseh časov Paul Gascoigne?

V življenju kultnega Gazze nikoli ni dolgčas, novega izziva pa se bo lotil v italijanskem resničnostnem šovu L'isola dei famosi, ki sicer predstavlja italijansko različico znanega resničnostnega šova Survivor oziroma Otok slavnih.

Gascoigne bo z več ostalimi znanimi osebami nastanjen v Hondurusu,  kjer bo potekalo snemanje, pred poletom na dolgo pot pa je 53-letna angleška nogometna legenda priznala, da bitke z alkoholom še zdaleč ni osvojila..

Gascoigne, ki je pred očmi britanske javnosti bil hud boj z alkoholizmom, trdi, da še vedno rad poseže po alkoholu, a ga zdaj zna bolje obvladati.

"Vedno bom alkoholik, vendar pa je zdaj dovolj, če spijem nekaj kozarcev vina ali popijem nekaj piv. Ne vsak dan, le ko se mi zahoče. Pijem le, ko … kako bi povedal, pijem, ko mi paše. Ne zaupam žganim pijačam,  zato se jih ne dotikam. Trenutno imam vse pod kontrolo. Uživam v življenju," je povedal Gascoigne.
 
adplus-dvertising