Goran Stanković se vrača v trenerske vode, znova bo trener Bistrice

Goran Stanković se približno pol leta po tem, ko je na tekmi proti Nafti doživel srčni infarkt, vrača na staro delovno mesto.

Uredništvo
20. marec 2024

Goran Stanković (Foto: Uradni facebook profil kluba)

Slovensko nogometno srenjo je konec avgusta lani močno pretresel dogodek iz Slovenske Bistrice, kjer so reševalci po srčnem infarktu oživljali trenerja Bistrice in nekdanjega trenerja Olimpije Gorana Stankovića. Stanković je ob hitri intervenciji uspešno prebrodil težke trenutke, nekaj tednov kasneje pa je zapustil svoje delovno mesto, saj so v Bistrici angažirali novega trenerja.

Vmes je minilo približno pet mesecev, danes pa so iz tabora slovenskega drugoligaša sporočili, da se je Stanković vrnil na svoj stari delovni položaj.

"NK Kety Emmi & Impol Bistrica sporoča, da se po več kot pol leta na mesto glavnega trenerja vrača Goran Stanković. Goran je svojo zadnjo tekmo na naši klopi vodil 29.8 lani proti Nafti, nato pa mu je nadaljnjo delo onemogočilo zdravstveno stanje."

"Goran se v klub vrača pripravljen na nadaljevanje uresničevanja ambiciozno postavljenih ciljev z začetka sezone," so zapisali pri Bistrici.