Gorica do točke v Domžalah, zadel je potentni Oyewusi

Sobota je bila zahtevna za igranje tekme v Domžalah. Domača ekipa in gostje iz Nove Gorice so se razšli z neodločenim izidom.

Uredništvo
3. oktober 2020, 6:16

Domžale
1 : 1

Sod.:

Gorica
1 : 0
 
 
1 : 1
 
 
 
 
Domžale: Gregor Sorčan, Janez Pišek, Gregor Sikošek, Damjan Vuklišević, Andraž Žinič, Tamar Svetlin (od 79. Tonči Mujan), Mattias Kait, Senijad Ibričić, Zeni Husmani, Matej Podlogar (od 80. Predrag Sikimić), Dario Kolobarić.Gorica: Uroš Likar, Matteo Tomiček, Matija Širok, Tine Kavčič, Adis Hodžić (od 60. Mathias Oyewusi), Matija Kavčič, Johan Chinwendu Nkama, Goran Cvijanovič (od 78. Diego Bardanca Florez), Rok Grudina, Etien Velikonja (od 71. Luka Volarič), Semir Smajlagić.

Foto: pigac.si

Današnje vremenske razmere so bile za igranje nogometa v Domžalah izjemno neprijetne. Močno deževje je namočilo igrišče, voda se je zadrževala in preprečevala normalno igro. S tem sta imeli težave obe ekipi.

Pri Domžalčanih, ki so v 17. minuti preko to sezono vse bolj opaznega Daria Kolobarića zadeli okvir gola, je bil strelec edinega gola na tekmi izkušeni Senijad Ibričić, ki je v 55. minuti realiziral najstrožjo kazen. A to ni bilo dovolj za zmago rumenih, do gola so prišli tudi gostje iz Nove Gorice. Dosegel ga je v tem delu sezone eden najbolj zanimivih tujcev v 1. SNL Mathias Oyewusi