Govorice o prestopu so zganile Atletico: 'Jan Oblak je nedotakljiv in ostaja pri nas!'

Med pričakovano poletno prenovo ekipe bodo pri Atleticu kot vse kaže prodali kar nekaj igralcev, med njimi pa očitno ne bo Jana Oblaka.

Uredništvo
3. maj 2024

(Foto: pigac.si)

V zadnjem obdobju so španski mediji z govoricami pošteno zagrizli v madridski Atletico, pri katerem se bodo po koncu letošnje sezone lotili prenove ekipe. Del govoric je bil tudi Jan Oblak, ki naj bi prvič po desetih letih dejansko prišel na trg. To pomeni, da bi pri Atleticu prisluhnili morebitnim ponudbam zanj. Vse skupaj je podkrepil še španski športni časnik AS in že začel špekulirati o prestopu slovenskega reprezentančnega vratar v angleško Premier League

Pri omenjenem časniku iz Madrida pa so hitro dobili povratne informacije iz Atletica. Jan Oblak ni naprodaj! Koke, Griezmann in Oblak so trije esencialni igralci Atletica, ki bodo preživeli sleherno čistko in bodo za Atletico igrali tudi v prihodnji sezoni! Klub bo poleti pripeljal predvidoma pet novih igralcev, morda celo kakšne več, odvisno od potreb in finančne situacije.

Oblak, ki sicer javno nikoli ne daje namigov o tem, da bi ga zanimal odhod iz Atletica, bo tako nadaljeval debelo desetletje trajajočo zgodbo v Madridu.