Govorice so bile tako udarne, da je Jules Kounde moral reagirati: Je res, da zapušča Barcelono?

Branilec Barcelone Jules Kounde se je odzval na poročanju katalonskih medijev, da naj bi izrazil željo po odhodu iz kluba.

Uredništvo
25. maj 2023, 9:51

Jules Kounde (Foto: /)

Katalonski mediji so pred dnevi izstrelili govorico, da naj bi bil mladi Francoz Jules Kounde nezadovoljen, ker v Barceloni igra na položaju desnega branilca, saj sam meni, da lahko veliko več pokaže v osrčju obrambe, kjer je že blestel v majici Seville in se uveljavil kot eden najboljših mladih centralnih branilcev v Evropi.

Barcelona ga je po težki bitki s Chelseajem in ostalimi velikani poleti uspela zvabiti v svoje vrste, zato je marsikoga še kako presenetila govorica, da naj bi Kounde celo zahteval, da ga klub proda, saj je Xavi skoraj celo sezono v osrčje obrambne vrste postavljal Ronalda Arauja in Andreasa Christensena.

Kounde je sam hitro naredil konec ugibanjem, saj je preko socialnih omrežij sporočil, da so informacije o tem, da želi zapustiti Barcelono, netočne.

"Nikoli nisem izrazil želje po odhodu. Ne grem nikamor," je bil kratek in jedrnat odlični Francoz.

Barcelona naj bi poleti iskala igralca na desnem boku obrambne vrste, kot vse kaže pa bo konkurenca za mesta v začetni enajsterici zares huda, saj naj bi v Barcelono preselil tudi centralni branilec Athletica iz Bilbaa Inigo Martinez.