Ernest Grvala s prvo profesionalno pogodbo

Grvala podpisal triletno pogodbo

V Domžalah so podpisali prvo profesionalno pogodbo z Ernestom Grvalo, članom mladinske ekipe, ki je minuli konec tedna v dresu Domžal prvič zaigral v 1. SNL.

Uredništvo
28. maj 2015, 1:54

Foto: SPS

V mladinski ekipi Domžal, ki bo prihodnjo sezono igrala v mladinski izvedbi Lige prvakov, je kar nekaj nogometašev, pred katerimi je svetla prihodnost. Eden takšnih je napadalec Ernest Grvala, ki je minulo zimo že bil na pripravah s prvo ekipo. Nekdanji nogometaš kranjskega Triglava, s katerim je pri sedemnajstih že okusil igranje v 1. SNL, je minuli konec tedna odigral svojo prvo prvoligaško tekmo v dresu Domžal.

"V prvi ligi sem debitiral že pri 17 letih v majici Triglava. Na priložnost v članskem moštvu Domžal sem čakal celoten spomladanski del sezone. Trdo sem treniral, delal vse, kar so mi trenerji naložili in vesel sem, da sem proti Radomljam odigral prve minute tudi v članskem dresu. Mladinska ekipa Domžal je zelo kvalitetna. Igralci smo se zelo dobro ujeli in smo do potrditve naslova državnega prvaka izgubili le enkrat. Dvojna krona se redko osvaja in poskrbeli smo za zgodovinski uspeh NK Domžale. Zelo lepo je zmagovati, ampak pred nami je nov velik izziv, uveljaviti se v članskem moštvu," je dejal mladi Grvala, ki je izpolnil svoj cilj - podpisal je profesionalno pogodbo. Domžalčani so si njegove usluge zagotovili za naslednja tri leta.