Ivica Guberac zavrnil Olimpijo

Guberac zavrnil zmaje

Vodstvo Olimpije je na uradni spletni strani potrdilo zanimanje za nekdanjega kapetana Kopra Ivico Guberca, ki pa je ponudbo zavrnil, saj želi kariero še naprej nadaljevati v tujini.

Uredništvo
23. januar 2017, 10:25

(Foto: Nogomania)

Kakšen preobrat v "zadevi Guberac!" Po tem, ko so navijači Olimpije Green Dragons javno sporočili, da nekdanji kapetan Kopra Ivica Guberac ni dobrodošel v klubu, so v vodstvu kluba na uradni spletni strani potrdili zanimanje za Guberca in poudarili veliko željo, da ga pripeljejo v svoje vrste, a je na koncu črto potegnil kar Guberac sam, ki je ponudbo Olimpije zavrnil.

"Olimpiji bi se želel zahvaliti za izkazano zanimanje in s tem spoštovanje. Sem na vrhuncu svoje nogometne poti, zato bi rad nadaljeval s preizkušanjem v tujini. Predsedniku Mandariću sem svojo odločitev že sporočil in klubu obenem zaželel, da maja visoko dvigne pokal državnih prvakov," je za uradno klubsko spletno stran Olimpije (!) povedal Guberac.

Olimpija je v uradnem sporočilu zapisala, da je bil Guberac "želja odgovornih" ter da je predsednik kluba Milan Mandarić zanimanje za Guberca "potrdil z besedami, da gre za nogometaša, katerega kvaliteta ni bila nikoli vprašljiva in da je bil iskrena želja kluba."