Haaland zavrača namige glede Manchester Uniteda

Preden je januarja pristal pri Borussii iz Dortmunda, je Erlinga Haalanda zelo intenzivno lovil tudi Manchester United. Še vedno potekajo ugibanja, kje točno se je zataknilo.

Uredništvo
14. februar 2020, 7:09

Foto: Getty Images

Erling Haaland zatrjuje, da se pogajanja za prestop v Manchester United niso končala zaradi njegovih zahtev glede plače, kot so namigovali nekateri mediji. Te navedbe je norveški čudežni deček označil za "komične".

Nova napadalna zvezda je prejšnji mesec pristala v Borussii Dortmund in šov se je začel. Haaland je na petih tekmah v 270 minutaj za BVB zabil že osem golov. Zaradi njegove forme so mnogi še bolj šokirani, da Manchester Unitedu ni uspelo izpeljati prestopa. Še posebej, ker ga je pri Moldeju treniral Ole Gunnar Solskjaer.

"Ole je zelo pomemben v mojem razvoju. A prišli smo do zaključka, da je Dortmund zame najboljša možnost," pravi Haaland, ki ostro zavrača očitke, da so njegove visoke zahteve preprečile prihod na Old Trafford.

"S tem se ne obremenjujem. O tem morajo kaj povedati tisti, ki to pišejo. Te navedbe so komične. Ljudje, ki so mi blizu, vedo, da to nisem jaz."
 
loading...