Hajdukov veliki podvig: Vrnil je dva asa, ki sta igrala najmočnejše lige, stala ga bosta le simbolična dva evra na mesec!

Hajduku je uspel veliki met. Kar dva odlikovana in uspešna igralca je dobil - zastonj!

Uredništvo
19. januar 2024

(Foto: uradna spletna stran kluba)

Nikola Kalinić je nedavno sprejel odločitev, da se vrne v Hajduk. Res je, da je že veteran, toda igralec takšnega renomeja seveda ne bi imel problemov najti nov klub, če bi si tega resnično želel. Izkušeni napadalec je dal prednost emocijam in - Hajduku. Za to, da se je lahko vrnil na Poljud in postal dal ekipe, ki lovi naslov hrvaškega prvaka, se je Kalinić odpovedal denarju. Za Hajduk bo do konca sezone igral le za en evro na mesec!

Če je bila ta poteza še nekako razumljiva, pa je precej večje presenečenje odločitev Ivana Perišića. Hrvaški reprezentant, ki je prestal poškodbo kolena, je namreč ob stran potisnil vse opcije v tujini. Odločil se je, da se tudi on po letu 2006 vrne v Hajduk! 

Tudi Perišić, ki bo do konca sezone igral kot posojen igralec Tottenhama, bo igral zastonj. Za en evro mesečno! Če se bo Hajduk uvrstil v skupini del evropskih pokalov, pa ga čaka bonus. 

"Hajduk so moje sanje. Domov sem se vrnil. Komaj čakam," je dejal Perišić in priznal, da je zavrnil mnoge ponudbe iz tujine. 

Perišić, ki po poškodbi kolena še ni zaigral, se želi v Hajduku kar najbolje pripraviti za poletno evropsko prvenstvo v Nemčiji.