Hasan Salihamidžić kvari načrte Realu: Bayern prevzema vodstvo v bitki za francoskega 'wunderkinda'

Veliki up francoskega nogometa Eduardo Camavinga je po poročanju nemških in francoskih medijev prva prestopna tarča bavarskega velikana Bayerna.

Uredništvo
22. april 2021, 9:09

Hasan Salihamidžić je Eduarda Camavinga identificiral kot Bayernovo prestopno tarčo številka ena. (Foto: /)

Bayern iz Munchna bo poleti potreboval nove okrepitve, saj je zdaj že skoraj povsem jasno, da se bodo nekateri vidnejši igralci poslovili. David Alaba, ki je v moštvu pokrival več igralnih položajev, zapušča Munchen, po izteku pogodbe pa se bo z veliko verjetnostjo poslovil tudi Španec Javi Martinez, ki naj bi se z veliko verjetnostjo vrnil v baskovski Athletic. Novinci (Sarr, Douglas, Roca …) niso pustil pretirano bleščečega vtisa, zato se  v prihajajočem poletju obeta precej zanimivo prestopno dogajanje.

Francoski in nemški mediji poročajo, da je Bayern vrgel lovke na 18-letno najstniško senzacijo iz Rennesa Eduarda Camavingo, ki navkljub ne najbolj navdušujoči sezoni (v primerjavi z njegovo debitantsko – op.a) še vedno uživa zanimanje največjih klubov v Evropi.

Camavinga je dolgo nastopal kot velika prestopna tarča madridskega Reala, ki je v mladem francoskem zvezdniku videl igralca, ki bi poživil že precej postarano srednjo vrsto, v trenutnih razmerah pa bo moral biti Real veliko bolj previden pri tovrstnih nakupih, kar predstavlja priložnost ostalim klubom.

Za Camavingo naj bi se še posebej močno ogrel športni direktor Bayerna Hasan Salihamidžić, ki naj bi istočasno v Munchen vabil še enega vezista, in sicer Floriana Neuhausa iz Monchengladbacha.
 
adplus-dvertising