Hazard je še kar na tapeti, Marca in drugi mediji ga že prodajajo

Eden Hazard je po očitkih o slabih igrah in neprimernem obnašanju zdaj znova v fokusu španskih medijev, ki trdijo, da se ga bo Real Madrid to poletje skušal rešiti.

Uredništvo
7. maj 2021, 2:01

(Foto: Getty Images)

Španski mediji danes nadaljujejo zgodbo z Edenom Hazardom, ki se je včeraj opravičil za svoje obnašanje po izpadu iz lige prvakov. Belgijec, ki je bil pripeljan kot velika okrepitev, izpadel pa je kot veliko razočaranje, je označen kot eden največjih krivcev za neuspeh Reala. Marca pa danes celo razkriva namero vodstva kluba o prodaji nekdanjega igralca Chelseaja med poletnim prestopnim rokom. 

"Eden Hazard je na trgu," poročajo španski mediji. Do konca sezone ima Real le še štiri tekme, na katerih se bo boril za naslov prvaka v La Ligi. Ne glede na učinek 115-milijonskega igralca pa to njegove situacije v klubu ne bo spremenilo, dodaja Marca. Real Madrid ga bo, ker Hazard igra premalo in preslabo (kadar seveda ni poškodovan) skušal prodati. 

Hazard ima do izteka pogodbe z Realom še tri leta. To pa je samo po sebi velik problem, podoben tistemu, ki ga ima Real zadnja leta z Garethom Balom. Na eni strani ogromna plača in težave s poškodbami ter nekonsistentna forma na drugi. Od zanimanja morebitnih snubcev bo seveda odvisno, če bo Realu igralca res uspelo prodati. 

Eden Hazard je po oceni portala transfermarkt.de trenutno vreden 40 milijonov evrov.
 
adplus-dvertising