Hladen tuš za Juventus! Tuttosport je na naslovnici že napovedal novo okrepitev, ta pa je danes podpisala za Palmeiras

V Italiji so dalj časa napovedovali, da bo Brazilec Felipe Anderson po koncu sezone postal član Juventusa. Danes je sledil nepričakovan preobrat.

Uredništvo
16. april 2024

Felipe Anderson (Foto: Getty Images)

Italijanski mediji so v zadnjih tednih napovedovali prestop brazilskega krilnega napadalca Felipeja Andersona v Juventus, kamor naj bi se po izteku pogodbe preselil kot prost igralec. Številni mediji so ta prestop obravnavali kot 'gotovo stvar', ravno danes pa je torinski Tuttosport izšel z naslovnico, na kateri je 31-letnika že napovedal kot novega člana Juventusa.

Nedolgo zatem so pri Tuttosportu spoznali, kako negotova je lahko nogometna tržnica, saj je sledil nepričakovan zasuk, v katerem je Anderson v nasprotju z vsemi pričakovanji postal član – Palmeirasa!

Brazilski velikan je že uradno potrdil sklenitev predpogodbe z igralcem, ki je v majici Lazia na 319 tekmah dosegel 58 zadetkov in prispeval še 63 asistenc. Anderson je s Palmeirasom sklenil pogodbo do leta 2027, za povratek v domovino pa naj bi se po tehtnem premisleku odločil zaradi družinskih razlogov.