Hrvaška poka od optimizma: Zvezdnik Rennesa meni, da je hrvaška srednja vrsta najboljša na svetu

Odlični vezist Rennesa Lovro Majer meni, da lahko Hrvaška svoj optimizem gradi predvsem na tem, da ima 'najboljšo sredino na svetu'.

Uredništvo
5. december 2022, 11:08

Lovro Majer (Foto: Getty Images)

Hrvaška reprezentanca je z igralci kot so Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović in še prej Ivan Rakitić beležila izredne uspehe, tudi danes pa z izjemo že upokojenega Rakitića 'stari mački' dokazujejo, da se še vedno lahko kosajo z najboljšimi. Lovro Majer je vezist, kateremu bo verjetno pripadala prihodnost hrvaške reprezentance, trenutno pa je bolj ali manj obsojen na vlogo rezervista, ki ga selektor Zlatko Dalić v igro pošilja kot 'jokerja'.

Majer s tem nima težav, saj je v intervjuju za francoski L'Equipe izrazil mnenje, da ima Hrvaška celo najboljšo sredino na svetu.

"Imamo zelo dobro ekipo in verjetno najboljšo srednjo vrsto na svetu. Čakal bom na svojo priložnost in jo skušal zgrabiti, ko bo prišla. Mislim, da sem doslej upravičeval zaupanje," je povedal odlični vezist francoskega Rennesa, ki je bil v prejšnji sezoni med najbolje ocenjenimi vezisti v francoskem prvenstvu.