Huda kritika Tuchla na račun Lukakuja: Izgubljal je žoge vsepovprek

Romelu Lukaku je znova pod drobnogledom. Za njim je slaba predstava na derbiju proti Manchester Cityju, po kateri je sledila huda kritika trenerja Thomasa Tuchla.

Uredništvo
15. januar 2022, 4:09

Romelu Lukaku (Foto: Getty Images)

Romelu Lukaku bi bil pod drobnogledom že brez razvpitega intervjuja, v katerem ja javno obžaloval odhod iz milanskega Interja, po epilogu incidenta pa bo zdaj sleherna njegova predstava brez želenega učinka še toliko bolj odmevna.

Chelsea je danes izgubil derbi proti Manchester Cityju, Lukaku pa je odigral še eno slabo tekmo, po kateri je bil na socialnih omrežjih vnovič deležen kupa takšnih ali drugačnih kritik – zelo je v modi šala, da je Lukaku še največ zagnanosti pokazal po koncu tekme, ko je izvedel pozdrav s svojim rojakom Kevinom de Bruynejem.

Lukaku si je prislužil tudi kritiko s strani trenerja Thomasa Tuchla, ki daje slutiti na to, da se Belgijcu v ekipi Chelseaja ne obetajo ravno najlepši tedni."Izgubil je veliko žog, tako pod pritiskom kot brez njega. Izgubljal je žoge v zelo obetavnih situacijah. Imel je tudi eno veliko priložnost. Želimo ga dobro servirati, vendar pa je tudi on le del ekipe in kar se tiče predstave v konici napada, sploh v prvem polčasu, bi morala biti veliko, veliko boljša,"
je povedal Lukaku.