Huda tragedija v klubu Josipa Iličića: Umrl 19-letni mladi up

Atalanto iz Bergama je presunila tragična novica o smrti komaj 19-letnega Andree Rinaldi, ki je za posledicami možganske anevrizme umrl tri dni po prihodu v bolnišnico.

Uredništvo
11. maj 2020, 3:29

Foto: /

Pred dnevi smo poročali, da je mladi nogometaš Atalante, 19-letni Andrea Rinaldi, opravljal individualni trening po klubskem programu, v času le-tega pa je začutil močno slabost, zaradi katere je kmalu zatem urgentno sprejet v bolnišnico v Vareseju. Vzrok slabosti je bila možganska anevrizma, po treh dneh neizprosne bitke za življenje pa so iz njegovega kluba danes sporočili, da je Rinaldi umrl.

"Ko je Andrea prišel na trening, me je vselej najprej objel. To je spomin, ki ga bom nosil s seboj v srcu. Čudovit fant, vzoren primer za vse ostale. V imenu kluba bi rad izrazil globoko sožalje njegovi družini. Andrea bo odslej naš bojevnik nekje zgoraj, tako ko je kot naš vezist razveseljeval naše navijače," je povedal Giovanni Munafo, predsednik Legnana, pri katerem je Rinaldi kot posojen igralec Atalante igral v letošnji sezoni.

Rinaldi je sicer zrasel v mladinskem pogonu Atalante, bil pa je član ekipe Atalante U-17, ki je osvojila naslov italijanskega prvaka.

"Tako kot si se na igrišču boril do zadnjega, si se tudi tokrat z vsemi močmi boril, da nas ne bi prehitro zapustil. Tvoj prijazen nasmeh bo ostal živ v naših srcih in v srcih vseh tistih, ki so imeli srečo, da so te spoznali," so zapisali pri Atalanti.
loading...