Zeni Husmani ostaja v Domžalah

Husmani podaljšal z Domžalami

Trenutno poškodovani vezist Zeni Husmani je na dobri poti do okrevanja, medtem pa je izkoristil ponujeno in z Domžalami podpisal novo pogodbo.

Uredništvo
11. december 2014, 11:47

(Foto: SPS)

Zeni Husmani je v dresu Domžal odigral že 67 tekem in pri tem zabil šest golov. V letošnji sezoni je dobro igral, nato pa se v desetem krogu 1. SNL, na tekmi proti Gorici, poškodoval. Strgal si je križno vez, kar seveda pomeni, da bo prisilno počival več mesecev. Ker pa so v klubu ocenili, da je Husmani pomemben član ekipe, so "premor" izkoristili in igralcu v teh zanj težkih časih v podpis ponudili novo pogodbo. Husmani, ki je bil sicer pred prvim vpoklicem v makedonsko reprezentanco, je ponujeno izkoristil in bo v klubu ostal do leta 2017. 

"Zeni je v slabih treh sezonah pokazal veliko kvalitete, v zadnjem letu pa je postal tudi eden izmed vodij ekipe. Njegova borbenost, neizprosnost, želja in predanost sta lahko vodilo vsakemu mlademu igralcu, ki se počasi prebija v prvo ekipo in tudi nekaterim starejšim. Za njim je težka poškodba, vendar rehabilitacija dobro napreduje in z voljo, ki jo Zeni premore, smo prepričani, da bo še v letošnji sezoni po svojih najboljših močeh ponovno dal svoj delež k uspehom ekipe," je dejal športni direktor Domžal Matej Oražem
 
adplus-dvertising