Icardijeva vrnitev v Italijo bi osrečila (tudi) milanski Inter

Argentinski napadalec še vedno visoko kotira v svetu napadalcev, pa čeprav v Franciji ni uspel v popolnosti prikazati svojih sposobnosti. Poleti se nasmiha vrnitev v že znano okolje, kar bi osrečilo tudi njegovega nekdanjega delodajalca.

Uredništvo
7. april 2021, 12:43

Foto: uradna spletna stran kluba

Mauro Icardi bi se lahko po koncu sezone iz francoskega PSG vrnil v Serie A. Če bi se ta scenarij uresničil, bi se smejalo tudi njegovemu nekdanjemu delodajalcu Interju.

Juventus je bil pogosto naklonjen nakupu Argentinca, tako naj bi bilo tudi pred poletnim prestopnim rokom, poroča italijanski TuttoSport. Ob Stari dami naj bi možnosti preučevala tudi Roma in Napoli.

Ob vrnitvi Icardija na Apeninski polotok, kjer je uspešno igral za Sampdorio in Inter, bi finančno injekcijo prejeli prav Milančani. Direktor Beppe Marotta je namreč v pogodbo ob posoji Icardija v Pariz vključil člen, ki sproži aktivacijo 15 milijonov evrov v Interjevo blagajno.

S tem aneksom je Marotta želel preprečiti, da bi bil Pariz le navidezna postojanka za Icardija pred morebitnim ekspresnim prestopom v Juventus.
 
adplus-dvertising