Igra v drugi ligi, zanj pa se tepejo Bayern, Manchester United in Everton

Bočni branilec angleškega drugoligaša Norwicha Max Aarons zaradi izpada kanarčkov v drugo ne čuti upada 'povpraševanja'. V svoje vrste ga še vedno vabijo klubi iz same evropske smetane.

Uredništvo
25. februar 2021, 10:40

Foto: /

Ime mladega desnega bočnega branilca Norwich Cityja Max Aaronsa je lani prvič prodrlo v svet, ko je nastopal kot resen kandidat za selitev v slovito Barcelono, ki je iskala okrepitev na njegovem igralnem položaju. Aarons je na koncu ostal v Norwichu, Barcelona je kupila Sergina Desta, Aarons pa je namesto igranja na Nou Campu pristal v drugi angleški ligi, v kateri trenutno s svojo ekipo zaseda prvo mesto na lestvici.

Sezona v drugi ligi zanj kot kaže ni bila usodna, saj je Aarons še naprej zanimiv številnim evropskim velikanom, ki so očitno v njem prepoznali igralca, pred katerim je bleščeča kariera.

Britanski mediji poročajo, da sta zanj zelo resno zainteresirana Bayern iz Munchna in Manchester United, po njem pa naj bi povpraševal tudi trener Evertona Carlo Ancelotti. Lani je bilo govora, da naj bi bila Barcelona zanj pripravljena plačati 20 milijonov evrov odškodnine, kar je Norwich ocenil kot premalo, tudi v tem primeru pa se je tveganje kot kaže izplačalo, saj se zaradi velikega povpraševanja Norwich nadeja celo odškodnini v višini najmanj 35 milijonov evrov.
 
adplus-dvertising